♥ Rostiga ting ♥

Pimping my ride

Jag älskar den gamla rostiga cykeln vi har, så den har fått sin hedersplats vid en av ladugårdarna utanför vår lilla ”Äggbod”. Den pryds med lite olika saker beroende på årstid, för tillfället en ampel med penséer. I vintras med granris och i höstas med röda äpplen. Någon liten halmbal brukar ligga intill den också. Rostigt, ruffigt och slitet gifter sig fint med skirt och vackert, t.ex. blommor. Tycker jag. Det finns säkert många som tycker att det är himla fult också.

Ibland går jag på upptäcksfärd i gamla skrothögar jag hittar på gården. Har hittat hittat cykeln, ett jätterostigt verkstadsbord, mjölkkrukor, gamla armeringsmattor och en grislampa som skulle till soptippen. Vissa saker är kanske mindre lyckade projekt, men en del av dem är jag riktigt nöjd med.

Rostiga verkstadsbordet fick bli ett blomsterbord utanför huset.
Rostiga verkstadsbordet fick bli ett blomsterbord utanför huset.
Gallret på lampan fick förbli rostigt.
”Grislampan” fyller nu sin funktion som belysning över soffbordet. Lampan fick lite ny färg och en ny lampsladd, men gallret på lampan fick förbli rostigt.

 

”One mans trash is another mans treasure.”

…Sa någon klok människa, någon gång.

 

Trevlig helg kära läsare!

/Skrotnissen på Dynestad Gård

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *