Sonja

DSC_0378

Sonja är en båt som familjen Dynestad delar med en annan familj. I år och förra året har hon fått guppa i vågorna på Långsjön. Nästa år kanske hon får lägga till i Östersjön, vi får se. Fin är hon i alla fall. När man hör ljudet från motorn och ser henne komma i sakta mak över sjön svävar tankarna snart iväg  till salta stänk, solvarma klippor, fiskenät, skärgård och kanske västkusten. Sonja är en trendbrytare och det finns mig veterligen ingen annan av hennes slag i Långsjön.

Ikväll har Sonja fått komma upp på torra land för att vila över vintern. Hösten gör sig mer och mer påmind. Det var varmt i vattnet fortfarande, så lille W, 4 år, tog sig ett snabbt kvällsdopp – han hade pratat om att bada sedan han kom hem från dagis. Han har också pratat en hel del om bajs. Och kiss. Härlig ålder när allt är bajs. Eller prutt. Eller kiss. Men mest bajs.

Höstfärgerna framträder allt mer
Höstfärgerna framträder allt mer

DSC_0421

 

Nu börjar de skymma och vad passar bättre än att kura upp sig i soffan när regnet hänger i luften och det är mörkt utanför fönstren.

Trevlig kväll!

 

You may also like

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *